Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

30.03.17
Vuit passes per organitzar-te abans de marxar en Camper o autocaravana

o com dur la casa al damunt i no morir en l’intent.

Tots en algun moment hem somniat en viatjar en una camper o una autocaravana, dormir en un lloc idíl·lic sota les estrelles, i llevar-nos al peu d’alguna muntanya a punt per explorar-la, Però que passa quan decideixes fer el pas i tens que organitzar les maletes? què m’enduc de roba? on deso les coses? equipatge? TOT UN REPTE!

Anirem per passes, però el més important és que qualsevol selecció que facis sigui segons aquesta premissa “AGAFA NOMÉS EL NECESSARI”

Sigui la que sigui la dimensió del vehicle, és important no sortir-se d’aquesta norma. Una camper o una autocaravana són espais reduïts i si els omplim de coses la mobilitat a l’interior pot ser complicada. L’ordre és bàsic per garantir l’èxit de l’escapada.

Les nostres recomanacions per a començar el viatge són:

Pas 1: Tingues clars els espais d’emmagatzematge que tens al vehicle.

Pas 2: Agafa paper i llapis i fés una llista, quan l’acabis revisa-la, segur que en podràs eliminar un grapat de coses. Recorda ‘Només el necessari’!!!

Pas 3: Adapta la roba al viatge, en camper o autocaravana no existeixen els “I SI…“ l’aventura forma part de experiència. GAUDEIX-LA i relaxat, estás de vacances i no passa res si portes alguns dies les mateixes peces de roba.

Pas 4: Les coses han d’anar en caixes o bosses, no poden estar soltes ja que durant el trajecte tot donaria voltes.
Pas 5: Si llogues alguna camper o autocaravana y tens que portar els trastos de cuina t’aconsellem mirar molt bé la mida dels calaixos i l’encimera o fogons, sobretot per posar-hi l’olla o la paella. (Amb les nostres Bravavans no hauràs de preocupar-te dels estris de cuina, està tot inclòs i pensat perquè encaixi a la perfecció i puguis cuinar tot allò que t’hagis proposat.)

Pas 6: Sortir de casa amb alguns plats rumiats o cuinats, la nevera un xic plena ajuda a l’inici del viatge, ja que els nervis i l’emoció poden estar a flor de pell i no ve de gust estar cercant un supermercat per poder sopar quelcom! Una altra idea és sortir amb un menú per als primers dies, va genial!! Pot semblar molt de treball previ però ho agrairàs al llarg del viatge i més si vas amb mainada!!!

Pas 7: tenir clares les aplicacions, webs,… que t’ajudaran a buscar lloc per dormir, canviar les aigües o buidar els químics; i en el millor dels casos tenir a mà un parell de llocs per a les primeres nits, més endavant quant vagis agafant el ritme ja ho programaràs sobre la marxa i millor encara si ho fas quan encara és de dia!! Si surts del territori nacional no oblidis prospectar les opcions de roaming de dades de la teva companyia telefònica i molt d’ull si vas a Andorra o Suïssa ja que tenen tarificació especial i el sobrecost podria espantar a qualsevol!

Pas 8: Carrega les teves ganes de passar-ho bé i gaudeix de la llibertat que et permet canviar de pla en qualsevol moment! Sobre la marxa i sense problemes!!!

BONUS: t’oblidaràs quelcom i ho saps! NO PASSA RES!!! viatjar en furgo o AC és improvisar, és relaxar-se i deixar que tot flueixi… als descuits IMAGINACIÓ, RIALLES I MOLTA COMPLICITAT! gaudeix de l’experiència i deixat portar pel que et demani el cos!

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 08.10.18
Escapada cap de setmana per Osona

Sortim de Girona en una de les camper Bravavans XL i ens dirigim cap a la comarca d’Osona, tenim ganes de fer una escapada a…

On dormir amb la nostra camper ? 08.04.18
Nova zona habilitada Campers i AC a la Fira de Fornells!!

Atenció Vanlifers!! Reserveu-vos el 14 i 15 d’abril per la Fira de Fornells!! Aquest any la Fira de la Locomoció i l’ artesania arriba amb…

On dormir amb la nostra camper ? 14.01.18
Escapada a Eslovènia i Croàcia

Iniciem la nostra ruta des de Girona i tenim casi 12 hores de viatge fins al nostre destí final, així que fem una única parada…