Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

MODELS BRAVAVANS
Et presentem les diferents opcions que ofereix Bravavans
M Volkswagen T6 ‘BEACH’
80€/dia
A PARTIR DE
M Volkswagen T6 'BEACH'
6
2

Busques agilitat? IDEAL per parelles, famílies amb un fill petit o amics i amigues que vulguin gaudir d'activitats a l'aire lliure! Les nostres volkswagen sense sostre-llit són la màxima polivalència en el mínim espai. Amb elles podràs serpentejar per qualsevol port de muntanya, perdre’t pel centre de qualsevol capital europea i accedir o aparcar a qualsevol lloc. Els seus 2 metres d’alçada et permeten l’accés a quasi tots els aparcaments, i tot sense renunciar a les màximes prestacions interiors!

L Volkswagen T5 ‘CALIFORNIA’
100€/dia
A PARTIR DE
L Volkswagen T5 'CALIFORNIA'
5
4

Busques una camper polivalent? Les nostres furgonetes Volkswagen T5 Pro estil California de lloguer són el màxim confort en el mínim espai. Amb elles podràs serpentejar per qualsevol port de muntanya, perdre’t pel centre de qualsevol capital europea i accedir o aparcar a qualsevol lloc. Els seus 2 metres d’alçada et permeten l’accés a quasi tots els aparcaments, i tot sense renunciar a les màximes prestacions interiors!    

XL 4 persones dia/nit
110€/dia
A PARTIR DE
XL4 McLouis Menfys Maxi Van 3
4
4

Les Camper més familiars! Campers de 4 places on torbaràs la combinació perfecta. Totes les prestacions de conducció d’un turisme amb el confort d’una autocaravana. Els dos llits de matrimoni en disposició de llitera permeten viatjar i dormir 4 persones còmodament. No deixis perdre l’oportunitat de gaudir d’aquesta experiència!