Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

02.04.17
Ens veiem a la Fira de Fornells!

El dissabte 8 i 9 d’abril ens podreu trobar a Fornells de la Selva per la Fira de la locomoció i l’artesania, és el nostre poble i ens fa molta il·lusió ser-hi. L’eix principal de la Fira gira sobre la Locomoció però val a dir que és una fira té una programació d’alló més diversa i variada, amb atractius per a grans i petits.

Els més aventurers teniu una cita amb el circuit 4×4 on podreu posar a prova la vostra destresa en la conducció, així com una exposició de motos Harley-Custom, exhibicions de trial, Roadbook de 4×4, concentració de cotxes d’època, circuit d’slot i un llarg etc.

També us esperen diverses exposicions on passar una bona estona: fotografies antigues, treballs del alumnes de l’escola d’ Art de Fornells o muntatges florals entre d’altres.

Ah! i no ens oblidem dels que aneu acompanyats de canalla!!!!! el destí és immillorable; inflables, un trenet turístic, circuit de ponis, trens petits de vapor, exhibició de graffiti, cercavila gegantera, exhibició de camions de radiocontrol, slot… i un munt d’activitats més!!

No podeu marxar sense passar pel carrer destinat a la mostra dels últims models de vehicles dels concessionaris de Fornells, aquest any també hi som nosaltres, des de BRAVAVANS portarem la nostra camper ‘XL’.

Us hi esperem!!!

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 08.10.18
Escapada cap de setmana per Osona

Sortim de Girona en una de les camper Bravavans XL i ens dirigim cap a la comarca d’Osona, tenim ganes de fer una escapada a…

On dormir amb la nostra camper ? 08.04.18
Nova zona habilitada Campers i AC a la Fira de Fornells!!

Atenció Vanlifers!! Reserveu-vos el 14 i 15 d’abril per la Fira de Fornells!! Aquest any la Fira de la Locomoció i l’ artesania arriba amb…

On dormir amb la nostra camper ? 14.01.18
Escapada a Eslovènia i Croàcia

Iniciem la nostra ruta des de Girona i tenim casi 12 hores de viatge fins al nostre destí final, així que fem una única parada…