Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

BRAVABLOG


Escull la camper que s'adapti a les teves necessitats

20.12.19
Som distribuïdors oficials dels CampingBox by QUQUQ

Comencem el 2020 amb novetats, a BRAVAVANS som distribuïdors oficials a Catalunya del moble QUQUQ. Aquesta adquisició prové d’Alemanya, on ja fa 10 anys que es fabrica. El seu creador explica haver-lo pensat per aquells viatgers més espontanis que no necessiten  d’una gran volum. 

Com a curiositat us explicarem que el nom de QUQUQ fa referència a l’ocell, ja que aquest sol construir la seva casa en nius foranis de forma natural, tal i com ho fem nosaltres amb les càmping Box, encaixant perfectament bé. 

Una cuina, un llit i un espai d’emmagatzematge, que més necessites??? El moble QUQUQ ha estat dissenyat per a ser pràctics, si la furgoneta que utilitzes per a viatjar és la mateixa que la de diari, QUQUQ et permet muntar i desmuntar el moble en menys d’un minut, per què no et faci mandra mai marxar a l’aventura!!!

La cuina ve equipada amb un fugó de dos cremadors, un dipòsit de 20 litres d’aigua potable, una pica, un taulell i zona d’emmagatzematge.  El llit es desplega estirant una nansa i el seu matalàs està fet d’escuma freda de 10 cm, on dormiràs plàcidament. 

L’avantatge del moble, es poder accedir a totes les instal·lacions al mateix temps sense cap tipus d’enrenou.

La caixa QUQUQ és extremadament robusta, però alhora et permet aixecar-la amb la mà sense dificultats, els materials utilitzats són l’alumini, el multiplex impermeable i l’acer inoxidable, que garanteixen la duració del producte per molts anys. 

I si per algun motiu decideixes canviar el cotxe, no pateixis, QUQUQ encaixa en més de 100  tipus de furgonetes, podeu consultar els models aquí. 

Si la teva idea és equipar el teu vehicle t’esperem a BRAVAVANS perquè facis el xafarder i resolguis tots els teus dubtes, estem segurs que quedaràs encantat. 

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 03.03.20
Banyoles, Imprescindible!!

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 26.02.20
Celler Mas Llunes

El Celler Mas Llunes ho té clar “ Seguir amb els somnis que els seus avantpassats van començar”.... i nosaltres estem encantats de poder oferir…

On dormir amb la nostra camper ? 23.01.20
Noves MiniCamper LowCost BRAVA XS!!!

Tant si estàs pensant en equipar la teva furgo amb un moble, però no saps quin és el millor, com si tens ganes de viure…

×

Hola!

Fés clic al nostre assessor per obrir-hi un xat de whatsapp

× Hola! t'ajudo?