Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

BRAVABLOG


Escull la camper que s'adapti a les teves necessitats

26.02.20
Celler Mas Llunes

El Celler Mas Llunes ho té clar “ Seguir amb els somnis que els seus avantpassats van començar”…. i nosaltres estem encantats de poder oferir les seves experiències des de Bravavans.

Tot i que totes les propostes són interessats i us les expliquem a continuació, a nosaltres ens ha deixat entusiasmats la visita amb “TAST SENSORIAL”, un espai on la barreja de llums, música i imatges, aromes i gustos del vi no et deixarà indiferent. 

També podràs gaudir d’una VISITA AL CELLER, passejant prèviament per les vinyes, on t’explicaran la història vitivinícola de l’Empordà i de la seva família i després t’ endinsaran en la filosofia de treball;  zona d’elaboració, embotellat i sala de botes. Per suposat podràs fer un tast de 5 vins i tres olis amb l’acompanyament d’un professional. 

Per últim la visita ENO-HISTÒRICA ALS BÚNQUERS DE GARRIGUELLA, a Mas Llunes tenen una vinya plantada en un antic camp d’aviació republicà de la Guerra Civil. Podràs visitar el refugi central del camp i algun dels búnquer construïts durant la post-guerra. Abans de començar la visita, fan una petita explicació al celler acompanyat d’ un Power Point per posar-vos en situació. Aquesta visita combina història, viticultura i vi. S’acaba  la visita amb un tast de 5 vins i tres olis. 

Si gaudeixes d’un cap de setmana amb una de les nostres furgos, podràs gaudir d’un descompte especial únicament per als nostres clients, en qualsevol de les vistes que vulguis realitzar. Tan sols cal que en el moment de fer la reserva ens ho comentis i ho posem tot en marxa. Salut i quilòmetres!!!

 

BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 03.03.20
Banyoles, Imprescindible!!

Aquest poble sempre ens captiva, fa despertar certes sensacions que provoquen benestar, equilibri i felicitat. Us convidem a passar un cap de setmana meravellós a…

On dormir amb la nostra camper ? 26.02.20
Celler Mas Llunes

El Celler Mas Llunes ho té clar “ Seguir amb els somnis que els seus avantpassats van començar”.... i nosaltres estem encantats de poder oferir…

On dormir amb la nostra camper ? 23.01.20
Noves MiniCamper LowCost BRAVA XS!!!

Tant si estàs pensant en equipar la teva furgo amb un moble, però no saps quin és el millor, com si tens ganes de viure…

×

Hola!

Fés clic al nostre assessor per obrir-hi un xat de whatsapp

× Hola! t'ajudo?