Tu navegador web no está utilizando Javascript.

Por favor actívalo i actualize la página.

Bravavans

Coneix-nos
QUÈ ÉS BRAVAVANS

Decidim tirar endavant el projecte amb la intenció de compartir allò que més ens apassiona, viatjar en camper. Som una parella jove: la Carla i en Carles; amb dos fills petits l’Oriol i l’Eudald. Quan ells encara no havien aparegut a les nostres vides ja viatjàvem arreu en furgo i ara que ells estan amb nosaltres no hem renunciat a seguir-ho fent, compartim amb ells aquesta meravellosa experiència. L’Edel, el nostre gos, sempre ens acompanya.

Bravavans és una barreja de sentiments, emocions i vivències, la seva gestació ve motivada per la necessitat de poder compartir el que més ens agrada: viatjar, descobrir, reduir, simplificar i improvitzar, observar, parar, respirar i gaudir de tots aquests moments amb aquells a qui més estimem.

Volem arribar a tothom: famílies, amics, esportistes, solitaris, exploradors, grans i petits. Tots estem replets de somnis i volem que les nostres furgos t’ajudin a viatjar-hi. Ja sigui perquè et portin a fer una cursa de muntanya, a passar una bona estona amb els amics o amb la parella o a gaudir de la serenor de la solitud, a dormir vora una caleta o a veure una posta de sol davant del mar, però sempre sense deixar de percebre el moment,...aquest moment en que l’aire fresc ens eriça la pell, omplim els pulmons i per un instant recordem que, si volem, som lliures...

Escull el destí, escull el camí i escull el moment, de la resta ens n’encarreguem a BRAVAVANS.
Gaudeix de l’experiència!

PERQUÉ BRAVAVANS

A BRAVAVANS t’oferim l’experiència més complerta! Prepara l’equipatge i fuig de la rutina perquè els nostres vehicles estan equipats amb tot el necessari perquè no hagis de pensar en organitzar res.

A les nostres furgonetes hi trobaràs tot el parament necessari per a cuinar i i fer tots els àpats, tota la roba de llit indispensable per a dormir plàcidament i totes les comoditats que es poden oferir en una llar sobre rodes. el kit de cuina i el kit de nit estan inclosos al preu del lloguer i ofereixen una experiència integral!

Els nostres, són vehicles nous, amb un historial de revisions complert i amb totes les garanties mecàniques possibles per tal d’oferir una experiència complerta i tranquil·la. L’assegurança a tot risc i l’assitència a carretera completen la nostra fórmula. El kit de seguretat inclòs al preu de lloguer no deixa peu als entrebancs!

No saps com funciona una camper? Cap problema! a la recollida del vehicle t’oferim una extensa explicació sobre tot el necessari, a més durant el viatge t’acompanyarà el manual d’ús del vehicle i un telèfon d’atenció personal (les 24h els 365 dies). A més al nostre blog trobaràs informació constantment actualitzada sobre llocs on pernoctar, repostar i artícles amb la descripció de rutes i propostes per tal de gaudir al màxim l’experiència!

Necessites quelcom més?

En el cas que cerquis quelcom especial i no ho trobis, no ho dubtis i contacte’ns per correu electrònic.

CONTACTAR
BRAVABLOG
RUTES, ESCAPADES, INFO VIATGE ...
On dormir amb la nostra camper ? 08.10.18
Escapada cap de setmana per Osona

Sortim de Girona en una de les camper Bravavans XL i ens dirigim cap a la comarca d’Osona, tenim ganes de fer una escapada a…

On dormir amb la nostra camper ? 08.04.18
Nova zona habilitada Campers i AC a la Fira de Fornells!!

Atenció Vanlifers!! Reserveu-vos el 14 i 15 d’abril per la Fira de Fornells!! Aquest any la Fira de la Locomoció i l’ artesania arriba amb…

On dormir amb la nostra camper ? 14.01.18
Escapada a Eslovènia i Croàcia

Iniciem la nostra ruta des de Girona i tenim casi 12 hores de viatge fins al nostre destí final, així que fem una única parada…